Syvärentoutus

Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja
(Tiibetiläiset äänimaljat sekä kristallimaljat)
Keho  - osa levollista kokonaisuuttasi
Äänimaljahoito Kouvola

Usein asiakkaideni voi olla vaikea löytää levollisuuttaan, vapautua stressistä sekä kiireen tunteesta tai löytää keinoja kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Tämän vuoksi palveluihini kuuluvat myös äänelliset syvärentoutushoidot, jossa asiakas saa vain olla ja minä "teen työn hänen puolestaan". Hoito vaikuttaa tasapainottavasti hermostoon, kehon nesteisiin ja verenkiertoon. Ääniaaltojen ja värähtelyn avulla rentoutetaan kehoa, mieltä, lihaksia ja hermostoa.

Toteutan äänellistä syvärentoutushoitoa käyttäen apuna äänimaljoja, joita soitan keholla ja kehon ulkopuolella. Hoito perustuu fysiikan ilmiöön - resonanssiin; ääniaaltoihin ja myötävärähtelyyn, joita syntyy hoidon aikana kun eri kokoisia äänimaljoja soitetaan erilaisin tekniikoin. Nämä ääniaallot ja myötävärähtelyt kulkevat vettä sekä nesteitä pitkin kehossamme, tuoden hoidettavalle kokonaisvaltaisen rentoutumisen tilan sekä hoitaen samalla mahdollisia tulehdustiloja ja rauhoittaen hermostoa. Hoidamme syvärentoutuksessa sinun hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Vahvistamme ja palautamme kehoa hermostollisesti, aineenvaihdunnallisesti ja energeettisesti.

Sinuksi-5 logokuva pieni.png

Teen äänellistä syvärentoutusta yksilöhoitona, parihoitona, ryhmille ja kotikäynteinä sekä yrityksissä. Olethan yhteydessä etusivun lomakkeen kautta, jos kiinnostuit. Hoito on verrattavissa hierontaan - jos terveydentilasi mahdollistaa hierontaan menemisen, on myös äänimaljahoito turvallista tehdä.

Yksilöhoito - hierontapöydällä tehtävä tunnin mittainen hoito, jossa maljoja soitetaan kehon päällä ensin vatsamakuulla ja sitten selinmakuu asennossa.

Parihoito - lattiatasossa tehtävä tunnin mittainen hoito, jossa maljoja soitetaan kehon päällä selinmakuu asennossa vuorotellen hoidettavien kesken. 

Sointukylpy - ryhmälle pidettävä tunnin mittainen äänellinen syvärentoutus, jossa ryhmäläiset makaavat lattiatasossa kuunnellen maljojen rentouttavia ääniä. Tämä hoitomuoto sopii myös hyvin raskaana oleville, ihana tekeminen esimerkiksi babyshowereille!

Äänelliset syvärentoutukset saat varattua "Varaa" osiosta. Lahjakortteja saat ostettua Varaa pudotusvalikon alta "Kaupasta".

Kauppalankatu-5 (1).jpg