top of page

Äänimaljat

Kauppalankatu-5 (1).jpg
Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja
(Tiibetiläiset äänimaljat sekä kristallimaljat)

Äänimaljahoito perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn, jota syntyy, kun äänimaljoja soitetaan erilaisin tekniikoin. Tällöin ääniaallot ja myötävärähtelyt kulkevat kehon vesiä sekä nesteitä pitkin tuoden kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen rauhoittaen samalla hermostoa. Hoidoissa käytetään sekä tiibetiläisiä äänimaljoja että kristallimaljoja, joita soitetaan kehon päällä ja ympärillä. Äänimaljahoitoja voidaan toteuttaa yksilö- ja parihoitoina. Mikäli terveydentilasi sallii hierontaan menemisen, myös äänimaljahoito on turvallista tehdä. Äänimaljahoitoa ei suositella raskaana oleville.
 
Sointukylpy puolestaan tarkoittaa ryhmille toteutettavaa hetkeä, jossa ryhmäläiset makaavat lattiatasossa rentoutuen ja äänimaljoja kuunnellen. Äänimaljoja ei aseteta kehon päälle. Tämä rentoutumisen muoto sopii kaikille, myös raskaana oleville.
 

Isojen leikkausten ja syöpähoitojen jälkeen on hyvä odottaa kaksi viikkoa ennen kuin varaat ajan äänimaljahoitoon tai tulet sointukylpyyn.

Varaa

1

Sointukylpy yksityisryhmä

Kokoa oma yksityisryhmä syvärentouttavaan sointukylpyyn. Tämä tuntipaikka on varattavissa juuri sinulle, ystävillesi, läheisillesi tai vaikka työporukallesi. Sointukylpy on ryhmälle pidettävä tunnin mittainen äänellinen syvärentoutus, jossa ryhmäläiset makaavat vilttien alla lattiatasossa kuunnellen maljojen rentouttavia ääniä.

2

Äänimaljahoito

Äänellinen syvärentoutus yksilöhoitona on ihanan rentouttava ja erityinen kokemus. Päällysvaatteet päällä, hierontapöydällä vatsa- ja selinmakuulla rentoudut 60 minuutin ajan erilaisten äänimaljojen värähtelyiden vaikutuksien alla. Maljoja soitetaan suoraan kehosi päällä sekä kehon ulkopuolella.

3

Avoimet sointukylvyt

Kaikille avoimet sointukylvyt toteutuvat Studio Yogananda Kouvolan studiolla, sekä kesäisin ja syksyisin kukka- ja kurssitila Rosavillan taianomaisilla tiluksilla luonnossa.

bottom of page