top of page

Minun kokonaisuuteni

Millainen kokonaisuus on minun takanani?

Olen syntynyt yrittäjäperheeseen, joten työteliäs arki, vastuun ottaminen sekä päätöksien tekeminen on tullut osaksi minua jo nuorena. Olen luonut uraani liikkeen johdon ja johtamisen koulutuslinjoilta ja kasvanut keskellä ravintola-alan muuttuvaa maailmaa, jossa olen saanut oppia erilaisia työtehtäviä.

 

Nämä vuodet ravintola-alalla ja omassa elämässäni opettivat paljon ihmissuhteista, ihmisten kanssa työskentelemisestä, ryhmädynamiikasta sekä vuorovaikuttamisesta. Olen saanut elämäni aikana nähdä terveitä ja epäterveitä ihmissuhteita, henkistä sekä fyysistä väkivaltaa. Saanut korvaamattoman etuoikeuden oppia ja ymmärtää alkoholismia, mielenterveysongelmia, rikoskierteitä, masennusta, uupumusta, tunteiden valtavaa kirjoa sekä oman sisäisen voiman löytymistä, eheytymistä.

Perheterapia Kouvola
Life Coach Kouvola

Yksi tulokulma siihen, miksi teen tätä työtä, on hyvin kehittynyt ymmärrys- ja havainnointikyky ihmisten sekä eläinten sanattomasta viestinnästä. Yli 20 vuotta arkipäiviini kuuluivat hevoset ja ratsastaminen. Kehon liikkeiden näkeminen ja aistiminen sekä jännitteiden purkaminen liikkeen, kosketuksen tai äänen avulla on minulle ominaista. Kuinka usein oleellista ei ole ne asiat, joita kuulemme puhuttaessa tai näemme tapahtuvan. Vaan asiat, jotka jätetään sanomatta ja jotka ovat tapahtumien taustalla.

Olen aina halunnut ymmärtää itseäni ja muita kokonaisvaltaisesti, erityisesti kehon ja mielen yhteyttä. Yksi tulokulma ymmärryksen lisääntymiseen on ollut jooga, joka on auttanut minua tuomaan konkreettisiksi teoiksi arkeeni tiedon, jota olen haalinut oppikirjoista, eri alojen opettajilta, mentoreilta, oppilaitoksista sekä elämäni ihmisiltä. Oman kokonaisuuteni tasapainoisuus, lämpö ja hyvinvointi on rakennettu joogaten ja opiskellen; liikkeen, hengityksen ja mielen avulla.

bottom of page