top of page

AuthenticFlow joogaopettaja (Embodied°Katonah)
Yoga Alliance® RYT 200

Jooga merkitsee minulle tasapainoa ja pysähtymistä itsensä äärelle. Kehon ja mielen kuuntelemista. Itsensä kokonaiseksi tekemistä. Opetuksessani ovat läsnä levollisuus, tasapainottava hengitys sekä keho ja mieli kokonaisuutena.

Minusta joogaopettajana:

Riina on empaattinen ja välitön joogaopettaja, jonka tunneilla yhdistyvät mielen life coaching sekä kehon turvalliset ja avaavat linjaukset avoimessa ilmapiirissä. Riinalla on sopivaa herkkyyttä ja kykyä nähdä ihmisten ainutlaatuisuus. Olet tervetullut harjoitukseen juuri sellaisena kuin olet.

avustus2_edited_edited.jpg

Varaa

joogatunti

1

Yksityisryhmät

Kokoa oma yksityisryhmä joogaamaan. Tämä tuntipaikka on varattavissa juuri sinulle, ystävillesi, läheisillesi tai vaikka työporukallesi. Tunti suunnitellaan juuri teidän tarpeiden ja tason mukaisesti.

2

Yksityistunti

Joogan yksityistunti on juuri sinun kehollesi. Menemme ryhmätunteja syvemmälle kehon, mielen ja hengityksen kokonaisuuteen. Yksityistunneilla teemme avustettuina ja turvallisesti jooga-asentoja, keskustelemme, pysähdymme hengittämään ja rentoudumme apuvälineiden tukemana.

3

Avoimet joogatunnit

Kaikille avoimet viikkotunnit toteutuvat kausittain. Löydät minut opettamasta Kouvolan alueelta Yoga and Morelta ja liikuntakeskus Funwellnessiltä kevät-, syksy- ja talvikaudella. Kesäisin tunnit toteutuvat kukka- ja kurssitila Rosavillalla sekä tilauksesta.

bottom of page