Valmennan erityisesti nuoria aikuisia kohti uudenlaista, energisempää elämää:

Tiedätkö kun..

herätessä väsyttää ja tuleva päivä ei nostata minkäänlaisia positiivisia tunteita. Ne muutamat tunnit töiden jälkeen ei jaksa tehdä yhtään mitään, mikään ei huvita ja kaikki tuntuu vähän huonolta. Pitäisi käydä nukkumaan ajoissa, mutta uni ei tule! Selaat puhelinta, katselet ja mietiskelet muiden elämää ja samalla sitä, miltä oma elämä tuntuu. Miten on päätynyt tähän, mitä tulevaisuudessa ja millon tapahtuu jotakin käänteen tekevää?

Muistatko vielä..

miltä tuntui lapsena kun odotit seuraavaa päivää, viikkoa ja sen tapahtumia niin kovin, että iltasin et innostukselta meinannut pystyä nukahtamaan. Muistatko miltä tuntui silloin viikonloppu, kesäloma, se huolettomuus, elämänilo, luottamus tulevaan, iloisuus ja vilpitön onnellisuus pienistä asioista?

Haluatko..

saada takaisin elämänilosi, nuo tunteet? Sen lapsen omaisen innostuksen takaisin arkeesi. Haluatko herätä työpäivään levollisesti nukutun yön jäljiltä? Tuntea vapaa-ajallasi innostusta, kokeilla jotakin uutta ja tuntea siitä onnistumisen tunnetta, lähteä liikkeelle, saada uusia inspiroivia ihmisiä elämääsi ja vastapainoksi löytää levollisuus ja onnellisuus arkipäiviisi?

 

Pariterapia Kouvola
Shake on It

Lisäksi teen yrityksille in house coachingia. Haluatko sitouttaa työntekijäsi? Olla tunnettu edelläkävijä työhyvinvoinnin saralla ja tuoda yritykseesi arvoa, joka houkuttelee nuoret energiset aikuiset sinulle töihin?