top of page

Yrittäjä Studio Yogananda Kouvola
Authentic Flow & Yin joogaopettaja
Yoga Alliance® RYT 200

  • Instagram
  • Facebook

Tervetuloa joogaamaan Kouvolaan! Studio Yogananda Kouvola on osa Studio Yogananda perhettä, jossa toiminnan kivijalkana ovat joogamatkaryhmät, kiireettömyys sekä laadukkuus. Studio Yogananda kutsuu ihmisiä pitämään huolta itsestänsä.

 

Löydät minut opettamasta Studio Yogananda Kouvolasta, osoitteesta Puosilantie 2. Jooga merkitsee minulle tasapainoa ja pysähtymistä itsensä äärelle. Kehon ja mielen kuuntelemista. Itsensä kokonaiseksi tekemistä. Opetuksessani ovat läsnä levollisuus, tasapainoittava hengitys sekä keho ja mieli kokonaisuutena.

Minusta sanottua:

Riina on empaattinen ja välitön joogaopettaja, jonka tunneilla yhdistyvät mielen life coaching sekä kehon turvalliset ja avaavat linjaukset avoimessa ilmapiirissä. Riinalla on sopivaa herkkyyttä ja kykyä nähdä ihmisten ainutlaatuisuus. Olet tervetullut harjoitukseen juuri sellaisena kuin olet.

syk logokuva_edited_edited.jpg

Varaa

yogananda logo.jpeg

1

Yksityisryhmät

Kokoa oma yksityisryhmä joogaamaan. Tämä tuntipaikka on varattavissa juuri sinulle, ystävillesi, läheisillesi tai vaikka työporukallesi. Tunti suunnitellaan juuri teidän tarpeiden ja tason mukaisesti.

2

Yksityistunti

Joogan yksityistunti on juuri sinun kehollesi. Menemme ryhmätunteja syvemmälle kehon, mielen ja hengityksen kokonaisuuteen. Yksityistunneilla teemme avustettuina ja turvallisesti jooga-asentoja, keskustelemme, pysähdymme hengittämään ja rentoudumme apuvälineiden tukemana.

3

Avoimet joogatunnit

Kaikille avoimet viikkotunnit toteutuvat kausittain. Löydät minut opettamasta Studio Yogananda Kouvolalta ja kesäisin myös kukka- ja kurssitila Rosavillalla.

bottom of page