Jooga

AuthenticFlow joogaopettaja 2021 (Embodied°Katonah) Yoga Alliance® RYT 200
Joogalava-Riina-8.jpg

Hengitys - osa levollista kokonaisuuttasi

Jooga merkitsee minulle tasapainoa ja pysähtymistä itsensä äärelle. Kehon ja mielen kuuntelemista. Itsensä kokonaiseksi tekemistä. Joogasta on muodostunut minulle vuosien mittaa tapa katsoa elämää. Kokonaisuus, jonka avulla ymmärtää kehoa ja mieltä, arkea ja ympäristöä. Opetuksessani on läsnä levollisuus, tasapainoittava hengitys sekä keho ja mieli kokonaisuutena.

Opettamaan studiollesi? Yhteistyötä yrityksesi kanssa? Joogaa pienryhmässä läheistesi kanssa?

Ole yhteydessä, niin löydämme sinua parhaiten palvelevan ratkaisun joogan parista!

Meneillään olevat joogatunnit löydät

Sinuksi-5 logokuva pieni.png

Minusta joogaopettajana:

Riina on empaattinen ja välitön joogaopettaja, jonka tunneilla yhdistyy mielen life coaching sekä kehon turvalliset ja avaavat linjaukset avoimessa ilmapiirissä. Riinan opetustyylissä on vahvasti läsnä herkkyys nähdä ihmiset ainutlaatuisina kokonaisuuksina.


Riina opettaa joogatunnit sydämellä tehden oppilaista tunnin keskiön. Tunneilla tavoitteena on avata kehon ja mielen monet kerrokset, tuoden niihin lisää tilaa ja liikkuvuutta. Erityisesti Riina nauttii alkeis- ja pienryhmien opetuksesta, jolloin jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus ja keho-mieli yhteys on käsin kosketeltavissa.  


Tunneille tullessasi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta ja saat tehdä harjoitteet juuri oman tasosi mukaisesti. Myös pidempään jooganneet saavat tarkoista linjauksista sekä mielen harjoitteista itselleen haastetta. Olet tervetullut harjoitukseen juuri sellaisena kuin olet tänään!

"Riinan tunnit ovat ajatuksia herättäviä ja arkea muuttavia hetkiä."
- Nainen maanantain tunnilta

"Valtava lempeys ja viisaus välittyi tunnilla Riinan ohjauksesta." - Ensikertalainen joogassa

joogametsä.jpeg