top of page

Ratkaisukeskeinen valmennus

Sosionomi 2023, LCF Life Coach®, Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, liikkeenjohdon restonomi sekä taloushallinnon merkonomi.

Mieli - osa levollista kokonaisuuttasi

Riina-55.jpg

Valmentajana ohjaan sinua löytämään tien hyvältä tuntuvaan elämään. Vastaanotollani kohtaat turvallisesti sen, kuka sinä olet ja mistä sinun kokonaisuutesi rakentuu. Palveluihini kuuluu yksilö- ja parivalmennukset sekä In-house coaching yrityksille.

Toteutan luontolähtöistä ja eläinavusteista valmennustyötä, jolloin tapaamiset voidaan sopia myös vastaanoton ulkopuolelle toimintakeskeisesti. Ratkaisukeskeisessä valmennuksessani opit tekemään valintoja, jotka palvelevat haluamaasi tavoitetilaa. Kohtamaan rehellisesti itsesi juuri sellaisena kuin sinä olet.

Valmennuksissa kysymysten ja harjoitteiden avulla menemme katsomaan mielesi rakenteita ja ajatuksiesi taustalla olevia uskomuksia, jolloin valmennettava saa ymmärryksen ja kosketuksen ajatuksiinsa sekä tunteisiinsa. Samalla myös mahdollisuuden muuttaa niitä.

Valmennuksieni pohjalla on kongitiivinen käyttäytymispsykologia, jonka mukaan ihmisen sisäinen järjestelmä muodostuu ajattelusta, tunteista ja toiminnasta. Tähän kokonaisuuteen vaikuttamalla voidaan lisätä valmennettavan hyvinvointia.

Valmennustapaamisten asiakastietoja ei tallenneta eikä dokumentoida. Halutessasi ajanvarauksen voi tehdä myös puhelimitse, jolloin myöskään wix-ajanvarausjärjestelmään ei tallennu tietojasi.

Riina-4.jpg
bottom of page