Riina-14.jpg

Sinuksi

-ratkaisukeskeistä valmennusta Kouvolassa

Valmentaja Riina Sommarberg

Hei olen Riina, ratkaisukeskeinen valmentaja ja autan sinua tulemaan kokonaan Sinuksi! Uskon, että olemme jokainen mielen, kehon ja hengityksen kokonaisuus, jota ohjaa ajatukset, tunteet sekä toiminta. Kun hyväksymme sen, että olemme kokonaisuuksia, emmekä tavoittele täydellisyyttä, voimme tulla sinuksi itsemme kanssa.

 

Tiedätkö kun..

herätessä väsyttää ja tuleva päivä ei nostata minkäänlaisia positiivisia tunteita. Päinvastoin; väsyneenä revit itsesi ylös sängystä, suoriudut alakuloisuuden ja ärsyneisyyden sekaisissa tunnelmissa työpäivästä, yrittäen kuitenkin näyttää iloiselta ja peittää omat aidot tuntemukset tämän hetkisestä elämäntilanteesta. Kotiin palatessa rojahdat sohvalle ja mietit millaisella herkuttelukokonaisuudella palkitset itsesi, kun olet selviytynyt tähän asti tänään. Ne muutamat tunnit töiden jälkeen tuntuu hyvältä viettää netflixiä katsellen ja puhelinta selaillen. Ei jaksa tehdä yhtään mitään, mikään ei huvita ja kaikki tuntuu vähän huonolta. Pitäisi käydä nukkumaan ajoissa, niin ei väsyttäisi huomenna samanlailla kun tänään.. 6 tuntia herätykseen ja uni ei tule! Selaat puhelinta sängyssä, katselet muiden ihmisten elämää ja mietit miltä oma elämä näyttää. Miten olet päätynyt tähän tilanteeseen, miltä oma tulevaisuus näyttää ja millon tapahtuu jotakin käänteen tekevää?

Muistatko vielä..

miltä tuntui lapsena kun odotit seuraavaa päivää, tulevaa viikkoa ja sen tapahtumia niin kovin, että iltasin et jännitykseltä ja innostukselta meinannut pystyä nukahtamaan. Kuinka mietit "sitten kun olen aikuinen, aion tehdä juuri niin kuin itse haluan ja teen vaan kivoja asioita". Muistatko miltä tuntui silloin viikonloppu, kesäloma, se huolettomuus, elämänilo, luottamus tulevaan, iloisuus ja vilpitön onnellisuus pienistä asioista?

Haluatko..

saada takaisin elämänilosi? Sen lapsen omaisen innostuksen takaisin arkeesi. Keveyden tunteen, iloisuuden ja onnellisuuden takaisin tunnevarastoosi. Haluatko herätä työpäivään levollisesti nukutun yön jäljiltä ja oikeasti tuntea olosi energiseksi? Tuntea vapaa-ajallasi innostusta, kokeilla jotakin uutta ja tuntea siitä onnistumisen tunnetta, lähteä liikkeelle, saada uusia inspiroivia ihmisiä elämääsi ja vastapainoksi löytää levollisuus ja tasapaino arkipäiviisi?

Lähde tekemään elämänmuutos

 
Riina2-2-1.jpg
Riina2-2-1.jpg

Yhteys

Sinuksi

TMI Riina Sommarberg

3161637-7

  • Facebook
  • Instagram

Kauppalankatu 25, 45100 Kouvola

riina.sommarberg @ sinuksi.fi

Puh: 0503012081

Tavoitat minut parhaiten tekstiviestillä, sähköpostitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaan soittoihin myös asiakastyön lomassa aina kun mahdollista.

Kiireajat pari- tai yksilövalmennuksiin saat varattua samalle päivälle nopeiten puhelimitse. Olethan rohkeasti yhteydessä kellonajasta riippumatta.

Kiitos viestistäsi, olen Sinuun yhteydessä pian! -Riina