Pukeutumispalvelu Sinuksi

Yritys

Yrityksen arvot

Asiakkaan tyytyväisyys on Sinuksille erittäin tärkeää. Majoitusasiakkaiden viihtyvyys pyritään takaamaan sekä toiveet täyttämään mahdollisuuksien mukaan. Pukeutumispalveluasiakasta ei jätetä yksin varsinaisen palvelun jälkeenkään, vaan ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä asian tiimoilta jälkeenpäinkin, jotta palvelun hyöty arjessa varmistetaan. Sinuksin tuotteet ovat huolella valmistettuja ja viimeisteltyjä. Asiakkaita palvellaan kuten toivotaan itseään palveltavan, aloitettu työ tehdään kunnolla loppuun asti.

Sinuksin arvoihin kuuluvat myös esteettisyys, yksilöllisyys ja tasa-arvoisuus. Jokaisella ihmisellä tulisi olla yhtäläinen oikeus saada ja voida näyttää hyvältä omalla persoonallisella tavallaan.

Sinuksi arvostaa myös vintagea (=hyvää vuosikertaa): menneiden vuosikymmenten laadukkaita ja istuvia vaatteita sekä taidolla tehtyjä kauniita esineitä. Kaikilla vanhoilla esineillä on oma tarinansa kerrottavanaan, ja ne viestivät jotain menneiden aikojen elämästä. Vintage-vaatteet ovat tyylikkyyden ja laadukkuuden esikuvia. Jotain, mitä nykyajan pukeutumiskulttuurista ja vaateteollisuudesta usein puuttuu.