Pukeutumispalvelu Sinuksi

Reittiohjeet

Reittiohjeet

Toimitila sijaitsee Jyväskylän Halssilassa 3,5 km:n päässä keskustasta paritalon toisessa kerroksessa. Osoite on: Supikuja 1 A, (tunnettiin vuoden 2011 loppuun saakka Saukonkuja 12 A:na), 40400 Jyväskylä. Tila on viihtyisä, rauhallinen, kaunis ja kodikas.

Keskustan suunnasta: Aja Vaajakoskentietä 1,9 km. (Maamerkkinä Vaajakoskentien varressa oleva ”toinen” Siwa, jonka jälkeen jatketaan vielä 200 m.) Käänny vasemmalle Halssilanrinteeseen. Käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle, Supikujalle, ja olet perillä. Valkoinen puutalo nro 1 on ensimmäisenä vasemmalla.

Vaajakosken suunnasta: Vaajakoskentietä keskustaan päin, St1-huoltoaseman jälkeen käänny Halssilanrinteeseen, joka on ensimmäinen tie oikealle. Sitten käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle, Supikujalle, ja olet perillä. Valkoinen puutalo nro 1 on ensimmäisenä vasemmalla.

Toimitila löytyy, kun kävelet autokatoksen läpi takapihalle. Jatka talon seinustaa takaovelle, josta on sisäänkäynti toimitiloihin (portaat ylös toiseen kerrokseen).

Seuraavasta linkistä näet sijainnin (Supikuja 1 A) kartalta:


Näytä suurempi kartta
Paikallisliikenteen linja-autoilla 1, 2, 3, 38, 42 ja 43 pääsee lähelle, Vaajakoskentien varteen.


Liikkumisen esteettömyys ja kotikäynnit

Mainitsethan aikaa varattaessa mahdollisesta tarpeesta esteettömään liikkumiseen. Näin voimme huomioida henkilökohtaiset tarpeenne ja suunnitella yhdessä toimivimman ratkaisun palvelun tuottamiseen.

Palvelut voidaan tuottaa Pukeutumispalvelu Sinuksi:n toimitiloissa, mutta myös asiakkaan järjestämissä tiloissa, yrityksen tiloissa, kotona, palvelukodissa jne.

Kun henkilökohtaisia palveluja tuotetaan muualla kuin yrityksen tiloissa, palvelujen hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,46 €/km tai sopimuksen mukaan.


Pysäköinti

Pysäköinti on maksutonta. Auton voi jättää pihalle, johon mahtuu neljä – viisi autoa. Muutaman minuutin kävelymatkan, 300 metrin päässä on pysäköintikiekolla toimiva parkkipaikka Kontiontien (Halssilanrinnettä jatketaan ylöspäin, toinen katu oikealle) alussa tien vasemmalla puolella. Myös Peurantien varteen (vasemmalle puolelle liikennemerkkien mukaisesti) voi pysäköidä. Kuten myös Revonkadun loppupäähän tienvarteen, tällöin on ajettava Ilveskujan kautta, sillä Halssilanrinteen päässä tie on suljettu.