Villa Sinuksi

Majoitus

Villa Sinuksi hinnasto (hinnat sis. alv)Villa Sinuksi parisänky

1 hlö              72 €

2 hlö              97 €

3 hlö              122 €

4 hlö              147 €

5 hlö              172 €

Etu pidempään viipyville: vähintään 7 yötä majoittuville hinta on vain 52 € / hlö / yö. Lisähenkilöistä veloitamme +20 € /hlö.

Jos majoittujia on kaksi, mainitse varatessasi haluatko kaksi yhden hengen vuodetta vai yhden parivuoteen. Kolmelle yöpyjälle on käytössä yksi parivuode sekä yksi yhden hengen vuode. Tämän lisäksi on mahdollista saada vielä kaksi lisävuodetta patjoilla, eli yhteensä max viisi henkeä. Lisävuode 25 € / vuode / yö. Lisävuoteita korkeintaan kolme. Vauvansänky varattavissa 15 € /yö. Alle 7-vuotiaat lapset majoittuvat hintaan 20 € / yö.

Pidätämme oikeuden em. hinnoista poikkeaviin hintoihin esim. tapahtumien aikana.

Ilmainen langaton internetyhteys. Maksuton pysäköinti ja talvella lämmitysmahdollisuus.

Huom! Villa Sinuksiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Huone on savuton (tupakkapaikka ulkona sisäänkäynnin vieressä). Majoitustila on toisessa kerroksessa, hissiä ei ole käytettävissä.

Aamiainen EI kuulu majoitushintaan, mutta 2,2 km:n päässä Neste Tourula tarjoaa buffet-aamiaisen edulliseen hintaan Villa Sinuksin vieraille. Lähikauppa on 260 metrin päässä Villa Sinuksista, sieltä saa helposti tehtyä pieniä ruokaostoksia. Läheltä, 400 metrin päästä löytyy myös pizzeria, joka kuljettaa myös perille asti. Kahvin ja teen keittoon tarvittavat ainekset ja välineet ovat majoittujien käytettävissä.

Majoittumisen yhteydessä vastaanotto on auki sisäänkirjautumista varten klo 16.00–18.00 tai sopimuksen mukaan myös myöhemmin, jos asiasta on ilmoitettu etukäteen. Myös aiempi sisäänkirjautuminen pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan pyydettäessä. Ilmoitathan arvioidun saapumisaikasi Villa Sinuksille etukäteen. Huoneen luovutus klo 12.00 mennessä. Matkatavaroita voi jättää säilytykseen huoneen luovutuksen jälkeenkin ilman erillistä lisämaksua. Puhelinpäivystys vuorokauden ympäri, ja palvelua saatavilla tarvittaessa ( puh. 044 555 4497).

Maksaminen

Majoituksesta (ja mahdollisista lisäpalveluista) tulee ennakkolasku sähköpostitse (tai tarvittaessa paperilasku postitse) hieman ennen saapumista. Maksuton peruutus (myös maksun palautus jos maksettu) viimeistään 2 vrk ennen sovittua saapumista. Jos peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitetaan varauksen kokonaishinta eikä rahoja ei palauteta. Paikanpäällä tehdyt lisäostokset maksetaan käteisellä. Kysy myös laskutusmahdollisuutta. Jälkitoimituksessa postitse tulevien tuotteiden mukana tulee lasku.