Villa Sinuksi

Majoittujan edut

Hyödynnäthän majoittumisesi yhteydessä rahanarvoiset edut vain majoittuville asiakkaille!

Villa Sinuksin asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää samalla myös pukeutumispalveluita (esim. BC-värianalyysi tai vartalo- ja tyylianalyysi, pukeutumisaiheinen illanvietto vaikka huivinsolmintaa opetellen tai ostoapupalvelua). Katso tarkemmin valikon kohdasta ”Pukeutumispalvelut”. Palvelut suositellaan varattavan etukäteen, mutta niistä voi tiedustella myös saavuttuaan.

Villa Sinuksin varustus

Villa Sinuksi on vuonna 2012 valmistunut huoneiston tyyppinen 41 neliön (kokonaisala 66 m2) kokoinen majoitustila paritalon yläkerrassa, omalla sisäänkäynnillä. Se on nykyaikainen, tilava, hyvin varusteltu ja toimiva. Tilassa on keittokomero (jenkkikaappi, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeittimet sekä astioita ja ruokailuvälineitä), wc/kylpyhuone (suihkunurkka) sekä reilusti oleskelutilaa.

Villa Sinuksi on kaunis, viihtyisä ja kodinomainen. Maalaisromanttiseen tyyliin sisustettu vaalea miljöö on täynnä ihastuttavia vanhan ajan nostalgiaa ja romanttisuutta henkiviä yksityiskohtia, mutta kokonaisuus on silti rauhallinen. Villa Sinuksissa lepäävät myös silmä ja sielu.

Käytössä ilmainen langaton internetyhteys. Maksuton pysäköinti ja talvella lämmitysmahdollisuus.

Villa Sinuksin sijainti ja ympäristö

Villa Sinuksi sijaitsee Jyväskylän Halssilassa. Halssila on kaupunginosa Jyväsjärven koillispäässä. Jyväskylän keskustaan on matkaa vain noin 3,5 km, ja useat paikallisliikenteen bussit kulkevat läheltä. Vanhan Halssilan idyllinen puutalomiljöö tukee Villa Sinuksin tyyliä, ja houkuttelee rentoutumaan ulkoilun merkeissä. Lenkkeily-ympäristönä Halssilan alue on mitä mainioin. Idyllinen asutus pienine kujineen on kaunista tutkittavaa, ja Jyväsjärven kiertävälle Rantaraitille pääsee liittymään läheltä. Halssilan liikuntapuistoon on matkaa noin 500 metriä, sinne pääsee talvisin halutessaan myös luistelemaan ja hiihtämään, kesäisin kuntopolulle lenkkeilemään. Hiihtomaa yhden kilometrin päässä tarjoaa hyvän mäenlaskupaikan, ja sieltä lähtee myös laaja kuntopolku-/latuverkosto. Alueelta löytyy myös leikkipuistoja lapsille, 500 metrin päässä on kaksikin puistoa. Myös Villa Sinuksin piha hiekkalaatikkoineen on käytössä. Lapsille voi lainata ulko- ja sisäleluja pyynnöstä. Puutarhatyyppisellä piha-alueella on käytössä (etenkin kesäaikaan) myös katettu pergola.