Pukeutumispalvelu Sinuksi

Virkatut korut

Myynnissä on ihastuttavia virkattuja koruja. Voit esittää väri- ja mallitoivomuksia tai tilata haluamasi korun myös omasta langastasi!

Kaulakorujen mallit:

 Hattu: Halkaisija n. 7 cm. Hinta 11,50 €. Saatavana väreissä: valkoinen, beige, punainen ja sininen. Toiveesta myös muut värit mahdollisia. Nauha saman värinen kaikissa.

Juhannusruusu: Halkaisija n. 5,5 cm. Hinta 10,50 € (4-kerroksisena 12,50 €). Saatavana väreissä: valkoinen, beige, punainen ja sininen. Toiveesta myös muut värit mahdollisia. 

Pitsihiutale, riipus kovetettu: Halkaisija n. 7 cm. Hinta 12,50 €. Saatavana väreissä: valkoinen, beige, punainen ja sininen. Toiveesta myös muut värit mahdollisia. 

Lumihiutale, riipus kovetettu: Halkaisija n. 8,5 cm. Hinta 12,50 €. Saatavana väreissä: valkoinen, beige, punainen ja sininen. Toiveesta myös muut värit mahdollisia. 

Pitsikukka: Halkaisija n. 9 cm. Hinta 13,50 €. Halkaisija n. 9 cm. Taustalla rintakoruneula. Voidaan käyttää tavallisena rintakoruna, takissa, huivissa, laukussa, somisteena verhoissa ja muualla sisustuksessa jne.

Suojelusenkeli: ”Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua”. Halkaisija n. 7,5 cm, kevyt vanu välissä, virkattu pitsi reunassa, taustalla rintakoruneula. Tuunaa enkelinsiivet, käytä tavallisena rintakoruna, takissa, huivissa, laukussa, somisteena verhoissa ja muualla sisustuksessa. Saa myös mm. luonnonvalkoisella ja tummanruskealla pitsillä. Voidaan tehdä myös valko-harmaa-sävyisenä, kysy lisää! Hinta 11,50 €. Ilman rintakoruneulaa 10 € (vaikka kaksipuoleisella teipillä auton kojelautaan koristeeksi.. :)).

WC-kyltti: Halkaisija n. 8 cm. Hinta 10,50 €. Voidaan kiinnittää oveen esim. kaksipuoleisella teipillä. Saatavana myös muun värisellä pitsillä, esim. valkoinen.

Toiveesta myös muut värit mahdollisia. Ihastuttavia asusteita, kauniita myös sisustuselementteinä, tai vaikka auton taustapeiliin roikkumaan!

Virkattu riipusketju on pituudeltaan max. noin 75 cm, mutta helposti säädettävissä myös lyhyemmäksi.

Metallin värisiin koruihin lisätään materiaalikustannuksia +1 €.

 

Korut omista materiaaleista

Tuo tai lähetä itsellesi merkittävä ja muistorikas tai muuten vain mieluinen nappi, kankaanpala tms. niin teen siitä yhteisen suunnitelman perusteella Sinulle muistoksi kaulakorun, rintakorun tms.

 

Korujen toimitus ja maksutavat

Noudettaessa käteinen, postitettaessa ennakkomaksu. Jos haluat ostaa jonkun korun pääsemättä noutamaan sitä, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.