Pukeutumispalvelu Sinuksi

Virkatut matot

Ihania erilaisia ja eri kokoisia virkattuja mattoja, joita voi yhdistää hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja eri huoneisiin.

Jos näistä ei löydy mieluista, voit esittää oman toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle sopiva matto. Kysy tarjousta!

IMG_4160 – Kopio

S-kokoinen pitsimatto, malli Kukka. Halkaisija noin 67 cm hinta 39 €. Hinta luonnonvalkoisesta trikookuteesta tehtyinä.

 

IMG_4156

S-kokoinen pitsimatto, malli Verkko. Halkaisija noin 62 cm hinta 35 €. Hinta luonnonvalkoisesta trikookuteesta tehtyinä.

 

IMG_4160

S-kokoiset pitsimatot vierekkäin.
Vasemmalla malli kukka halk. noin 67 cm hinta 39 €,
oikealla malli verkko halkaisija noin 62 cm hinta 35 €. Koko riippuu kuteen paksuudesta. Hinnat luonnonvalkoisesta trikookuteesta tehtyinä.

 

Pieni kukkamatto, halkaisija n. 66 cm. Hinta 39 €.

 

Pitsimatto koko M, halkaisija noin 100 cm (riippuu kuteen paksuudesta). Hinta 85 € (sis. alv).

 

IMG_4167

Vasemmalla pitsimatto koko M hinta 85 €,
oikealla pitsimatto koko S (malli kukka) hinta 39 €.
Huomaathan, että samaa sarjaa on myös olemassa isompi L-kokoinen pitsimatto. Osta itsellesi sopiva koko tai tee asetelma useasta saman sarjan matosta! Hinnat luonnonvalkoisesta trikookuteesta tehtyinä. Kysy mahdollisuutta muihin sävyihin.

 

Keskikokoinen Kukkamatto, halkaisija noin 80 cm. Hinta 55 €.

 

Pitsimatto koko L, halkaisija noin 160 cm (riippuu kuteen paksuudesta). Hinta 195 € + mahd. toimituskulut. Tilaa omasi heti!

 

Hintoihin lisätään mahdolliset toimituskulut. Tilaa heti omasi sähköpostitse, puhelimitse tai kotisivujen palautelomakkeen kautta!