Pukeutumispalvelu Sinuksi

Ryhmille

Pienryhmäthuivinsolminta

Ryhmän koko Hinta
3 – 6 henkilöä 25 € / hlö (sis. alv.)
7 – 10 henkilöä 23 € / hlö (sis. alv.)

Teemavaihtoehdot:

 huivinsolminta

♥  pikavärianalyysi

  vartalotyypit ja pikavartaloanalyysi

♥  hameen pituuksien tarkastelu jokaiselle osallistujalle

  toimiva vaatekaappi

♥  Voit ehdottaa myös omavalintaista teemaa!

Pienryhmätilaisuudet voidaan järjestää Pukeutumispalvelu Sinuksin tiloissa tai asiakkaan järjestämissä tiloissa. Asiakkaan tiloissa järjestettäessä hintaan lisätään matkakorvaus. Ryhmätilaisuuksissa käsitellään asiakasryhmän toivomaa aihealuetta mahdollisuuksien mukaan kukin osallistuja yksilöllisesti huomioiden. Ryhmätilaisuuden kesto on ryhmän koosta ja sisällöstä riippuen reilusta tunnista kahteen tuntiin.

Tule viettämään mukavaa aikaa pukeutumisen ja ystäviesi parissa ihaniin tiloihimme! Voitte tulla viettämään vaikka synttäreitä, pikkujouluja, läksiäisiä ja polttareita. Tulkaa juhlistamaan tavoitteen saavuttamista tai vain viettämään aikaa ystäväporukalla mielenkiintoisen aiheen ja herkullisten tarjottavien ääressä.  Kahvittelun ja vapaan seurustelun lomassa voi viettää aikaa vapaasti varsinaisen tilaisuuden jälkeenkin.

Jos Sinulla ei ole mahdollisuutta tulla oman ystäväporukkasi kanssa, ilmoittaudu avoimeen ryhmätilaisuuteen! Kysele tulevia ryhmiä, ja jos haluamaasi teemaa ei ole vielä sovittu, järjestetään sellainen!

Yrityksille

Palkitse, virkistä ja ilahduta henkilökuntaasi, huolehdi yrityksenne ilmeestä!

Edistä työpaikkanne edustavuutta, hyvinvointia ja ilmapiiriä. Valitse vaihtelua virkistys- ja hyvinvointipäiviinne. Palkitse työntekijöitäsi! Pukeutumispalvelu sopii niin miehille kuin naisillekin. Voit muistaa heitä myyntitavoitteen täytyttyä tai asettaa tavoiteltavaksi palkinnoksi vaikka lahjakortin Pukeutumispalvelu Sinuksiin. Voit muistaa henkilökuntaa myös merkkipäivinä (henkilökohtaiset ja työssä olon vuosipäivät), jouluna, ostaa lahjakortin läksiäislahjaksi jne. Voit ilahduttaa työntekijöitäsi myös muuten vain. Kysy myös tarjousta jos haluat panostaa yrityksesi ilmeeseen ja kustantaa esimerkiksi värianalyysit koko henkilökunnalle.

Lahjakortti voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle. Lahjakortti pukeutumispalveluun on arvostettu lahja, josta on iloa ja hyötyä myös pidemmäksi aikaa. Lahjakortin voi ostaa tiettyyn palveluun kohdistuvaksi tai avoimena haluamallesi summalle, jolloin lahjan saaja voi päättää palvelun sisällön.

Ostaessasi kerralla useampia analyyseja (värianalyysi tai vartalo- ja tyylianalyysi) tai lahjakortteja niihin, saat seuraavat alennukset:

2-4 analyysia 135 € / analyysi
5-9 analyysia 120 € / analyysi
10-> analyysia 100 € / analyysi

Hyödynnä ostoapupalvelua esimerkiksi työasujen hankintaan! Pyydä tarjousta myös esim. juontotehtävistä, logon suunnittelusta, värisuunnittelusta jne.

Yksittäiset luennot, koko päivän kestävät koulutukset jne. Myös säännölliset koulutukset yhteistyöyritysten asiakasryhmille, ehdota yhteistyötä! Sisältöä voidaan muokata toiveiden mukaan. Kysy myös tarjousta juuri omiin tarpeisiinne räätälöidyistä luennoista. Tilaisuus voidaan järjestää yrityksen tiloissa tai muussa sovitussa paikassa. Tilaisuuden kesto sovitaan etukäteen. Pyydä tarjousta pidemmistä koulutuksista tai useamman kerran koulutussarjoista!

Luentojen hinnat

alle 15 henkilöä 150 € /h (+alv)(2 tuntia 230 €, ½ pv 400 €, koko pv 650 €)
15–30 henkilöä 200 € /h (+alv)(2 tuntia 300 € + alv)
yli 50 henkilöä 250 € /h (+alv)

Luentojen sisällöt suunnitellaan toiveiden mukaan. Hintoihin lisätään matkakulut ja mahdolliset luentomateriaalin kopiointikustannukset.