Pukeutumispalvelu Sinuksi

Naisille

HINNASTO

(alla tarkemmat kuvaukset palvelusisällöistä)

Beauty Colors -värianalyysi 150 €, kesto noin 2 tuntia Kimppavärianalyysi kaverin kanssa 135 € / hlö
Pikavärianalyysi 25 €, kesto noin 15 minuuttia
Vartalo- ja tyylianalyysi 150 €, kesto 2 x noin 1 tunti
Pikavartaloanalyysi 25 €, kesto noin 15 minuuttia
”Täysin sinuksi”
-kokonaisvaltainen pukeutumisneuvonta
Hinta yhteensä 250 €
Ostoapupalvelu 42 €/tunti
”Sinuksi hameen kanssa” 30 €, n. 30 minuuttia
Vaatekaappianalyysi 50 €/tunti (+ kilometrikorvaus 0,46 €/km)
Muodonmuutoskonsultointi Kysy henkilökohtaista tarjousta!
Virkistys- ja hemmottelupäivä Kysy henkilökohtaista tarjousta!
”Sinuksi huivien kanssa”
-huivinsolmintakurssi pienryhmässä
5 x n. 1 h, yht. 120 € / hlö
Vaatesuunnittelupalvelu Pyydä tarjousta!
Lahjakortti Voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle tai oikeuttamaan tiettyyn palveluun.
Matkakorvaus Kilometrikorvaus 0,45 €/km

 

Beauty Colors -Värianalyysi 150 €, kesto noin 2 tuntia

(kimppavärianalyysi kaverin kanssa  135€ / hlö)

Sisältää testikankailla (22 kangasta) värivuodenajan määrittämisen, oman sävyisten kankaiden, vähintään 32 väriä, näyttämisen kasvoja vasten, meikkaus ”omilla sävyillä” väritarkastetulla laadukkaalla Hôtesse-meikkisarjalla, meikki- ja hiusvärineuvonnan sekä opastusta eri värien yhdistelemisestä ja käytöstä. Asiakas saa mukaansa laadukkaan värikartan (arvo 40 €) asiallisine säilytyskoteloineen vaatteiden, asusteiden ja korujen valinnan avuksi. Asiakasta opastetaan myös toimivan ja taloudellisen vaatekaapin kokoamisessa. Omiin sävyihin parhaiten sopivia Hôtesse- ja Vera Valenti -sarjojen meikkejä on myös myytävänä.

Värikartta

 

Pikavärianalyysi 25 €, kesto noin 15 minuuttia

Suuntaa antava pikainen värianalyysi. Esitellään myös nopeasti kaikki värivuodenajat vertailun vuoksi. Pikatestin perusteella värivuodenaika voi jäädä epävarmaksi, jolloin suositellaan täydellisen värianalyysin käymistä. Asiakas saa -10 %:n etusetelin täydelliseen värianalyysiin.

 

Vartalo- ja tyylianalyysi 150 €, kesto 2 x noin 1 tuntiMittasuhteet

Kaksi tapaamiskertaa sisältävä vartalo- ja tyylianalyysi käsittää henkilökohtaisen vartalotyypin ja mittasuhteiden analysoinnin sekä pukeutumistyylin kartoittamisen. Sisältää myös hameen- ja hihanpituuksien sekä päänteiden ja kaulusten muotojen analysoinnin. Toisella tapaamiskerralla asiakas saa mukaansa yksityiskohtaisen henkilökohtaisen tyylioppaan, jossa on kirjalliset pukeutumisohjeet havainnollistavien kuvien kera.

 

Pikavartaloanalyysi 25 €, kesto noin 15 minuuttia

Analysoidaan vartalotyyppiä pikaisesti. Käydään myös nopeasti läpi kaikki vartalotyypit vertailun vuoksi. Jos mielenkiintoa löytyy perehtymään asiaan syvällisemmin ja tarkemmin, saa asiakas mukaansa -10 %:n etusetelin vartalo- ja tyylianalyysiin.

 

”Täysin sinuksi” -kokonaisvaltainen pukeutumisneuvonta
Hinta yhteensä 250 €

Sisältää Beauty Colors -Värianalyysin sekä Vartalo- ja tyylianalyysin. Tapaamiskertoja on sopimuksen mukaan kaksi tai kolme.

 

”Sinuksi shoppaillen” -ostoapupalvelu 42 €/tunti

Huom! Ostoapupassilla joka 10:s tunti veloituksetta!

Henkilökohtaisen ostoapupalvelun hyödyntäminen on usein luonnollinen jatko esimerkiksi väri- ja vartaloanalyyseille sekä vaatekaapin analysoinnille. Palvelua voi myös hyödyntää ilman vaatekaappianalyysia jotain tiettyä pukeutumistarvetta varten. Palvelun käyttö edellyttää, että asiakkaalle on tehty vähintään värianalyysi, mieluiten myös vartalo- ja tyylianalyysi, jolloin asiakkaan saama hyöty palvelusta on suurimmillaan.

Ostoapupalvelun avulla asiakas säästää aikaa ja rahaa ennen kaikkea pitkällä aikavälillä. Virheostokset karsiutuvat, hankitut vaatteet ovat mieluisia ja sopivat asiakkaan henkilökohtaisiin väreihin, tyyliin ja vartalotyyppiin. Asiakas oppii samalla itse tekemään itselleen parhaiten sopivia valintoja.

Pukeutumisneuvoja voi etsiä asiakkaille vaatteita joko yksin tai asiakkaan kanssa. Yleensä konsultti on kuitenkin jo etukäteen käynyt etsimässä asiakasta mahdollisesti miellyttäviä vaihtoehtoja, joita he yhdessä asiakkaan kanssa menevät katsomaan, sovittamaan ja arvioimaan. Ostoapupalvelua voi hyödyntää myös, jos asiakas on itse valmiiksi valinnut erilaisia vaihtoehtoja ja haluaa asiantuntijan konsultointia valintatilanteessa.

Ostoapupalvelua voi käyttää esimerkiksi jonkun tietyn pukeutumistarpeen ilmaantuessa kuten työvaatteiden etsintään, etikettipukeutumista vaativaan tilanteeseen tai juhlatilannetta varten. Palvelu on hyödyllinen kun asiakas on käynyt väri- vartalo- ja tyylianalyysit ja kaipaa konkreettista apua vaatteiden etsimisessä kaupoista. Ostoapupalvelua voi käyttää kertaluontoisesti, tai sitä voi hyödyntää säännöllisesti vaatevaraston ylläpitämiseen kun asiakas haluaa pukeutua tyylikkäästi ja käyttää aikaansa muuhun kuin vaatteiden etsimiseen. Palvelu on erittäin hyödyllinen myös niille, jotka eivät itse pysty tai jaksa kierrellä vaatekaupoissa, mutta tarvitsevat jotain uutta pukeutumiseensa ja haluavat näyttää hyvältä. Vaateostoksilla käymistä voi vaikeuttaa esimerkiksi pitkäaikainen sairaus, liikuntarajoitteisuus, heikkonäköisyys tai sokeus.

 

”Sinuksi hameen kanssa” 30 €, n. 30 minuuttia

Parhaiten sopivien hameen pituuksien ja -mallien analysoiminen. Hintaan sisältyy ohjekortti hameen valinnan tueksi. Asiakas saa mukaansa -10 %:n etusetelin vartalo- ja tyylianalyysiin.

Sinuksi hameen kanssa -palvelun yhteyteen

 

Vaatekaappianalyysi 50 €/tunti (+ kilometrikorvaus 0,45 €/km)

Asiakkaalle opastetaan, kuinka kootaan juuri hänen tarpeisiinsa sopiva toimiva vaatekaappi; kuinka vaatekaappia yksinkertaistetaan, karsitaan ja muutetaan toimivammaksi sekä kuinka vaatteita yhdistellään keskenään. Asiakkaalle laaditaan suuntaa antava ostoslista tarpeellisiksi katsotuista vaatteista ja asusteista. Voidaan myös antaa ehdotuksia, kuinka muokata olemassa olevia vaatteita sopivammiksi. Palvelu edellyttää, että asiakkaalle on tehty vähintään värianalyysi. Palvelu tapahtuu useimmiten asiakkaan kotona.

 

Muodonmuutoskonsultointi Kysy henkilökohtaista tarjousta!

Valittavana on erilaajuisia kokonaisuuksia. Laajimmillaan palvelu on koko päivän kestävä kokonaisvaltainen muutospaketti, joka voi sisältää tarpeen mukaan esimerkiksi vartalo-, tyyli- ja värianalyysit, hius- ja meikkityylin analysoinnin, suunnittelun ja toteutuksen sekä vaatevaraston läpikäymisen ja ostoskierroksen.

 

Virkistys- ja hemmottelupäivä Kysy henkilökohtaista tarjousta!

Rentouttava, hyödyllinen ja arjen stressin karkottava kokonaisuus, joka sisältää palveluita myös yhteistyöyrityksiltä. Päivä voi sisältää yhden tai useampia palveluja, ja se suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan tapauskohtaisesti. Valittavana on useampia erilaisia pakettivaihtoehtoja. Hemmottelupäivään voi sisältyä herkullinen lounas tai maukasta suolaista välipalaa sekä päiväkahvi.

 

Suunnittelupalvelu Pyydä tarjous yksittäisestä vaatteesta, kokonaisesta mallistosta tai vaikka logosta, kuosista jne!

 

Lahjakortti Voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle!

Lahjakortti pukeutumispalveluun on arvostettu lahja, josta on iloa ja hyötyä myös pidemmäksi aikaa. Lahjakortin voi ostaa tiettyyn palveluun kohdistuvaksi tai avoimena haluamallesi summalle, jolloin lahjan saaja voi päättää palvelun sisällön. Lahjakortti on hyvä lahjaidea merkkipäivän muistamiseksi, läksiäislahjaksi, ylioppilaslahjaksi, hemmotellaksesi puolisoasi jne. Voit myös itse esittää läheisillesi lahjatoivomuksen lahjakortista Pukeutumispalvelu Sinuksille!

Matkakulut

Kun henkilökohtaisia palveluja tuotetaan muualla kuin Pukeutumispalvelu Sinuksin tiloissa, palvelun hintaan lisätään matkakuluina kilometrikorvaus 0,45 €/km tai sopimuksen mukaan
.