Pukeutumispalvelu Sinuksi

Miehille


HINNASTO

 tarkemmat kuvaukset palvelusisällöistä alla

Beauty Colors -värianalyysi 135 €
Pikavärianalyysi 25 €, kesto noin 15 minuuttia
Miehen räätälöity tyylianalyysi 120 €, kesto 2 x noin 1 tunti
”Täysin sinuksi”
-kokonaisvaltainen pukeutumisneuvonta miehelle
Hinta yhteensä 215 €
Ostoapupalvelu 42 €/tunti
Vaatekaappianalyysi 50 €/tunti (+ kilometrikorvaus 0,46 €/km)
Muodonmuutoskonsultointi Kysy henkilökohtaista tarjousta!
Virkistys- ja hemmottelupäivä Kysy henkilökohtaista tarjousta!
Vaatesuunnittelupalvelu Pyydä tarjousta!
Lahjakortti Voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle tai oikeuttamaan tiettyyn palveluun.
Matkakorvaus Kilometrikorvaus 0,45 €/km

 

Beauty Colors -Värianalyysi 135 €, kesto noin 1,5 tuntia

Sisältää testikankailla (22 kangasta) värivuodenajan määrittämisen, oman sävyisten kankaiden, vähintään 32 väriä, näyttämisen kasvoja vasten, hiusvärineuvonnan sekä opastusta eri värien yhdistelemisestä ja käytöstä. Asiakas saa mukaansa laadukkaan värikartan (arvo 40 €) asiallisine säilytyskoteloineen vaatteiden, asusteiden ja korujen valinnan avuksi. Asiakasta opastetaan myös toimivan ja taloudellisen vaatekaapin kokoamisessa.

Värikartta


Pikavärianalyysi
25 €, kesto noin 15 minuuttia

Suuntaa antava pikainen värianalyysi. Esitellään myös nopeasti kaikki värivuodenajat vertailun vuoksi. Pikatestin perusteella värivuodenaika voi jäädä epävarmaksi, jolloin suositellaan täydellisen värianalyysin käymistä. Asiakas saa -10 %:n etusetelin täydelliseen värianalyysiin.


Miehen räätälöity tyylianalyysi
120 €, kesto 2 x noin 1 tunti

Asiakaskohtaisesti räätälöity analyysi, jossa käydään läpi kunkin miehen tärkeimmät pukeutumistilanteet, esim. työpukeutuminen. Neuvotaan myös, kuinka kootaan toimiva ja taloudellinen vaatekaappi. Analysoidaan pukeutumistyyli ja opastetaan sen luomisessa.

Sisältää kaksi tapaamiskertaa: ensimmäisellä kerralla kartoitetaan tyyli ja etsitään ongelmakohdat, toisessa tapaamisessa henkilökohtaista opastusta havainnollisesti esittäen. Asiakas saa mukaansa henkilökohtaisen tyylioppaan, jossa tärkeimpiä pukeutumisohjeita.

Kollaasi ennen ja jälkeen

 

”Täysin sinuksi” -kokonaisvaltainen pukeutumisneuvonta miehelle
Hinta yhteensä 215 €

Sisältää Beauty Colors -Värianalyysin sekä miehen räätälöidyn tyylianalyysin. Tapaamiskertoja on kaksi.

 

Ostoapupalvelu 42 €/tunti

Huom! Ostoapupassilla joka 10:s tunti veloituksetta!

Henkilökohtaisen ostoapupalvelun hyödyntäminen on usein luonnollinen jatko esimerkiksi väri- ja vartaloanalyyseille sekä vaatekaapin analysoinnille. Palvelua voi myös hyödyntää ilman vaatekaappianalyysia jotain tiettyä pukeutumistarvetta varten. Palvelun käyttö edellyttää, että asiakkaalle on tehty vähintään värianalyysi, mieluiten myös vartalo- ja tyylianalyysi, jolloin asiakkaan saama hyöty palvelusta on suurimmillaan.

Ostoapupalvelun avulla asiakas säästää aikaa ja rahaa ennen kaikkea pitkällä aikavälillä. Virheostokset karsiutuvat, hankitut vaatteet ovat mieluisia ja sopivat asiakkaan henkilökohtaisiin väreihin, tyyliin ja vartalotyyppiin. Asiakas oppii samalla itse tekemään itselleen parhaiten sopivia valintoja.

Pukeutumisneuvoja voi etsiä asiakkaille vaatteita joko yksin tai asiakkaan kanssa. Yleensä konsultti on kuitenkin jo etukäteen käynyt etsimässä asiakasta mahdollisesti miellyttäviä vaihtoehtoja, joita he yhdessä asiakkaan kanssa menevät katsomaan, sovittamaan ja arvioimaan. Ostoapupalvelua voi hyödyntää myös, jos asiakas on itse valmiiksi valinnut erilaisia vaihtoehtoja ja haluaa asiantuntijan konsultointia valintatilanteessa.

Ostoapupalvelua voi käyttää esimerkiksi jonkun tietyn pukeutumistarpeen ilmaantuessa kuten työvaatteiden etsintään, etikettipukeutumista vaativaan tilanteeseen tai juhlatilannetta varten. Palvelu on hyödyllinen kun asiakas on käynyt väri-  ja tyylianalyysit ja kaipaa konkreettista apua vaatteiden etsimisessä kaupoista. Ostoapupalvelua voi käyttää kertaluontoisesti, tai sitä voi hyödyntää säännöllisesti vaatevaraston ylläpitämiseen kun asiakas haluaa pukeutua tyylikkäästi ja käyttää aikaansa muuhun kuin vaatteiden etsimiseen.

Palvelu on erittäin hyödyllinen myös niille, jotka eivät itse pysty tai jaksa kierrellä vaatekaupoissa, mutta tarvitsevat jotain uutta pukeutumiseensa  ja haluavat näyttää hyvältä. Vaateostoksilla käymistä voi vaikeuttaa esimerkiksi pitkäaikainen sairaus, liikuntarajoitteisuus, heikkonäköisyys tai sokeus.

Kumpi vaihtoehto Sinua houkuttelee enemmän? Keskity siihen, mistä nautit ja anna ammattilaisen huolehtia vaatekaappisi sisällöstä!

 

Vaatekaappianalyysi 50 €/tunti (+ kilometrikorvaus 0,45 €/km)

Asiakkaalle opastetaan, kuinka kootaan juuri hänen tarpeisiinsa sopiva toimiva vaatekaappi; kuinka vaatekaappia yksinkertaistetaan, karsitaan ja muutetaan toimivammaksi sekä kuinka vaatteita yhdistellään keskenään. Asiakkaalle laaditaan suuntaa antava ostoslista tarpeellisiksi katsotuista vaatteista ja asusteista. Voidaan myös antaa ehdotuksia, kuinka muokata olemassa olevia vaatteita sopivammiksi. Palvelu edellyttää, että asiakkaalle on tehty vähintään värianalyysi. Palvelu tapahtuu useimmiten asiakkaan kotona.

 

Muodonmuutoskonsultointi Kysy henkilökohtaista tarjousta!

Valittavana on erilaajuisia kokonaisuuksia. Laajimmillaan palvelu on koko päivän kestävä kokonaisvaltainen muutospaketti, joka voi sisältää tarpeen mukaan esimerkiksi vartalo-, tyyli- ja värianalyysit, hius- ja meikkityylin analysoinnin, suunnittelun ja toteutuksen sekä vaatevaraston läpikäymisen ja ostoskierroksen.

 

Virkistys- ja hemmottelupäivä Kysy henkilökohtaista tarjousta!

Rentouttava, hyödyllinen ja arjen stressin karkottava kokonaisuus, joka sisältää palveluita myös yhteistyöyrityksiltä. Päivä voi sisältää yhden tai useampia palveluja, ja se suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan tapauskohtaisesti. Valittavana on useampia erilaisia pakettivaihtoehtoja. Hemmottelupäivään voi sisältyä herkullinen lounas tai maukasta suolaista välipalaa sekä päiväkahvi.

 

Suunnittelupalvelu Pyydä tarjous yksittäisestä vaatteesta, kokonaisesta mallistosta tai vaikka logosta, kuosista, yrityksen yleisilmeestä, värisuunnitteluista jne!

 

Lahjakortti Voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle!

Lahjakortti pukeutumispalveluun on arvostettu lahja, josta on iloa ja hyötyä myös pidemmäksi aikaa. Lahjakortin voi ostaa tiettyyn palveluun kohdistuvaksi tai avoimena haluamallesi summalle, jolloin lahjan saaja voi päättää palvelun sisällön. Lahjakortti on hyvä lahjaidea merkkipäivän muistamiseksi, läksiäislahjaksi, ylioppilaslahjaksi, hemmotellaksesi puolisoasi jne. Voit myös itse esittää läheisillesi lahjatoivomuksen lahjakortista Pukeutumispalvelu Sinuksille!

 

Matkakulut

Kun henkilökohtaisia palveluja tuotetaan muualla kuin Pukeutumispalvelu Sinuksin tiloissa, palvelun hintaan lisätään matkakuluina kilometrikorvaus 0,45 €/km tai sopimuksen mukaan.