Pukeutumispalvelu Sinuksi

Pukeutumispalvelut

Huomio! Pukeutumispalvelu Sinuksin toiminnassa on muutoksia. Tutustuthan tiedotteeseen klikkaamalla tästä. Kiitos!

Pukeutumispalvelun tarve voi olla hyvin konkreettinen (pitkäaikaissairaat, vanhukset, liikuntarajoitteiset, sokeat tai heikkonäköiset jne.). Voimien puutteesta tai muusta esteestä tai haitasta riippumatta ihminen haluaa näyttää hyvältä; tuottaa hyvää mieltä itselleen ja muille, kunnioittaa muita ihmisiä olemuksellaan. Voi olla vaikea etsiä tai löytää itselleen ja käyttötarkoitukseen sopivia vaatteita, tai voi olla, ettei edes tiedä, mitä pitäisi etsiä. Tässä tilanteessa sinua auttaa Pukeutumispalvelu Sinuksi.

Pukeutumiseen liittyvät palvelut ovat myös hyvinvointipalveluita. Pukeutuminen on väistämättä merkittävä osa meistä jokaisen arkea. Pukeutumispalveluilla voidaan edistää ja helpottaa arkeasi ja tehdä siitä entistä toimivampaa, nautinnollisempaa ja helpompaa. Samalla käynti pukeutumispalvelussa on sinulle monipuolinen ja ainutlaatuinen virkistävä elämys, jossa keskitytään juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja yksilöllisyyteesi.

Pukeutumispalvelut eivät ole vain tietynlaisia ylellisyyspalveluja. Haluaisin pyrkiä luomaan niistä helposti lähestyttäviä ja jokaisen ulottuvilla olevia, myös arkea helpottavia palveluita. Jokainen voi hyötyä pukeutumispalveluistani, kukin omalla tavallaan ja omassa laajuudessaan. Pukeutumispalveluita on hyvin monenlaisia, eri tilanteisiin ja erilaisille ihmisille sopivia. Niitä voi hyödyntää kertaluontoisesti tai niistä voi tulla korvaamaton säännöllinen apu arjessasi. Voit myös harrastuksenomaisesti pikku hiljaa perehtyä tarkemmin pukeutumisen saloihin ja viettää samalla laadukasta ja nautinnollista omaa aikaa tai nauttia samalla ystäviesi seurasta.

Palveluiden myötä voit saavuttaa entistä suurempaa mielenkiintoa ja innostusta pukeutumiseen ja havaita voivasi ilmaista itseäsi sen avulla paremmin kuin ennen. Pukeutumisen avulla voit tuottaa iloa niin itselle kuin muillekin. Pukeutumisen avulla voit vahvistaa, korostaa ja ilmentää identiteettiäsi. Mielikuva ja tietoisuus itsestäsi, tyylistäsi ja kehostasi paranevat. Näiden myötä yleensä myös itsetunto, itseluottamus ja uskottavuus kohoavat, ja saatat kuulla kohteliaisuuksia uudesta imagostasi tai ulkonäöstäsi. Voit huomata pystyväsi palvelujen avulla saamiesi oppien myötä säästämään aikaa, rahaa ja vaivaa. Pukeutumispalvelusta voit myös saada neuvoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoittelemasi päämäärän tai unelman. Tavoitteena voi olla esimerkiksi uusi työ, vaikutuksen tekeminen tiettyyn henkilöön tai vain oman ajanhyvän olon ja paremman ulkonäön tavoittelu.

Pukeutumisneuvonnasta saavutettu hyöty voi olla esimerkiksi parantunut ulkonäkö ja uusi, persoonallinen tyyli. Saat varmuutta värien käyttöön ja vaatteiden valintaan. Opit huomioimaan vartalosi hyvät ja huonot puolet pukeutumisessasi sekä löydät tyylisi. Voit myös hakea eväitä täydelliseen muodonmuutokseen tai oppia käyttämään huiveja täysin uudella tavalla tai saada asiantuntevaa ostoapupalvelua etsiessäsi jotain vaatetta tai asua. Työ- tai ystäväporukka voi tulla viettämään mukavaa pukeutumisaiheista iltaa nauttien ohessa herkullisia tarjottavia.

Pukeutumispalveluiden avulla pyritään siis löytämään Sinun luonnollinen kauneutesi ja persoonasi. Tehdään yhdessä jokapäiväisestä pukeutumisestasi nautinnollisempaa ja helpompaa.

Tervetuloa Sinuksi!